...

DIGIMARKKINOINTI

Digitaalinen markkinointi on nyt välttämätöntä. Se on ratkaiseva tekijä, joka erottaa menestyvät yritykset kilpailijoiden joukosta.

Miksi valita digitaalinen markkinointi?

Laajempi Kohderyhmä: Tavoita laajempi yleisö ja tuo esille oman toimintasi vahvuudet.
Kilpailuetu: Säilytä kilpailuetusi markkinoilla.
Tulevaisuuden Investointi: Digimarkkinointi on investointi tulevaisuuteen. Yritykset panostavat yhä enemmän budjettiaan tähän voimakkaaseen työkaluun.
Asiantuntemus: Osaamme hyödyntää markkinoinnissa Google Ads, Bing,  Facebook Ads, Instagramia Ads ja Tiktok Ads.
Kokonaisratkaisut: Tarjoamme laadukkaita markkinointiratkaisuja, jotka tukevat sekä myyntiä että rekrytointia.

Tavoitamme yhdessä menestyksen uudelle tasolle. Ota yhteyttä, ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi digitaalisen markkinoinnin avulla!

google

Hakusanamainonta on Google-hakukoneen sivuilla näkyvää maksettua mainontaa, jossa maksat eri tulospohjaisesta tavoitteesta. Hakusanamainonnan tarkoitus on varmistaa, että tuote tai palvelu nousee mahdollisimman korkealle sijalle hakutuloksissa.

Google on maailman käytetyin hakukone, jolla on Suomessa valtava 95 % markkinaosuus. Tutkimusten mukaan suomalaiset tutustuvat keskimäärin 1–2 tuotteeseen tai palveluun ennen ostopäätöksen tekoa

-haluat siis varmasti, että sinun yrityksesi löytyy Googlesta ensimmäisenä

facebook

Facebook-mainonta tavoittaa laajasti kaikki suomalaiset ostopäätöksiä tekevät kuluttajat. Facebook on Suomen suosituin sosiaalisen median kanava. Yli 2,8 miljoonalla suomalaisella on Facebook-tili, ja lähes 60 % kaikista suomalaisista seuraa aktiivisesti Facebookia!

instagram ja tiktok

Instagram ja TikTok ovat vahva visuaalinen media, jossa suomalaiset kuluttavat paljon aikaa.

Mainonta tukee ja vahvistaa yrityksesi yrityskuvaa, visuaalista maailmaa, arvoja ja mielikuvia digitaalisen maailman keinoin.

Somen käyttäjät elävät visuaalisista ärsykkeistä ja edellyttävät myös julkaistavalta mainossisällöltä samaa visuaalista yhdennäköisyyttä.

HAKUKONEOPTIMOINTI

Hakukoneoptimointi on keskeinen digimarkkinoinnin elementti, joka nostaa tuotteesi tai palvelusi hakukonetulosten kärkeen ja tuo sen suoraan potentiaalisten asiakkaiden näköpiiriin. Asiakkaasi tekevät hakuja avainsanoilla, jonka avulla löytävät tiensä yrityksesi verkkosivulle.

Etsiessäsi tehokasta tapaa kasvattaa näkyvyyttä verkossa. Ota meihin yhteyttä tänään ja anna brändisi loistaa digitaalisissa maisemissa!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.