DIGIMARKKINOINTI

  Digitaalinen markkinointi on yrityksille välttämätön.

   Sen avulla tuodaan esille oma työnjälki isolle kohderyhmälle ja on ratkaiseva tekijä kilpailijoiden välillä.

  Nyt ja tulevaisuudessa yritykset painottavat budjettiaan digimarkkinointiin.

  Ammattilaisina osataan kohdentaa markkinointia käyttäen googlea, facebookia, instagramia ja tiktokia.

  Hakukonettaoptimoinilla saamme yrityksellesi näkyvyyden ja helposti löydettävän. Meiltä saat markkinoinnin kokonaisratkaisut.

  Pystymme estämään turhat sivustolla käviät jotka syövät budjettiasi kuten botit ja kilpailijat. 

   

  google

  Hakusanamainonta on Google-hakukoneen sivuilla näkyvää maksettua mainontaa, jossa maksat eri tulospohjaisesta tavoitteesta. Hakusanamainonnan tarkoitus on varmistaa, että tuote tai palvelu nousee mahdollisimman korkealle sijalle hakutuloksissa.

  Google on maailman käytetyin hakukone, jolla on Suomessa valtava 95 % markkinaosuus. Tutkimusten mukaan suomalaiset tutustuvat keskimäärin 1–2 tuotteeseen tai palveluun ennen ostopäätöksen tekoa

  -haluat siis varmasti, että sinun yrityksesi löytyy Googlesta ensimmäisenä

  facebook

  Facebook-mainonta tavoittaa laajasti kaikki suomalaiset ostopäätöksiä tekevät kuluttajat. Facebook on Suomen suosituin sosiaalisen median kanava. Yli 2,8 miljoonalla suomalaisella on Facebook-tili, ja lähes 60 % kaikista suomalaisista seuraa aktiivisesti Facebookia!

  instagram ja tiktok

  Instagram ja TikTok ovat vahva visuaalinen media, jossa suomalaiset kuluttavat paljon aikaa.

  Mainonta tukee ja vahvistaa yrityksesi yrityskuvaa, visuaalista maailmaa, arvoja ja mielikuvia digitaalisen maailman keinoin.

  Somen käyttäjät elävät visuaalisista ärsykkeistä ja edellyttävät myös julkaistavalta mainossisällöltä samaa visuaalista yhdennäköisyyttä.

  HAKUKONEOPTIMOINTI

  Hakukoneoptimointi on digimarkkinoinnin perustekemistä, joka nostaa tuotteesi tai palvelusi hakukonetuloksissa ylemmäs ja suoraan uuden asiakkaasi tietoisuuteen. Kun asiakkaasi syöttävät avainsanan hakukoneeseen, he saavat suoran linkin yrityksesi verkkosivulle.

  Diginordic hakukoneoptimointi perustuu huolelliseen avainsana tutkimukseen, ja seuraamme tuloksia jatkuvasti. Seuraamme ajankohtaista tietoa siitä, mitä markkinoilla tapahtuu juuri nyt ja mihin suuntaan tuotetta, tarjontaa ja sivun sisältöä tulisi kehittää.